Sähköinen taloushallinto

Home / Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto

Digitalisaatio on ottanut suuren roolin taloushallinnon työkaluissa ja palveluissa luoden uusia mahdollisuuksia yrityksien liiketoiminnan seuraamisessa. Ottamalla käyttöösi sähköiset taloushallinnon palvelumme varmistut siitä, että sinulla on yrityksesi tietokanta aina käytössäsi missä ikinä työskenteletkin.

Palveluidemme tarkoituksena on helpottaa yrittäjän arkea ja tehostaa yrityksen liiketoimintaa tarjoamalla monipuolisia sähköisiä palveluja. Yrityksesi arkirutiinien hoitaminen sekä taloudellisen tilanteen seuraaminen on helppoa sähköisten taloushallinnon työkalujen avulla. Ne mahdollistavat jouhevan tiedonsiirron eikä paperitositteita enää tarvita. Myös käteiskuitit siirtyvät helposti kirjanpitäjälle omalle matkapuhelimellesi asennettavan mobiilisovelluksen avulla.

Räätälöimme aina asiakkaan tarpeiden mukaan sopivimman palvelukokonaisuuden, joka vastaa parhaiten asiakasyrityksen sen hetkistä tarvetta. Tarjoamme yrityksellesi kokonaisratkaisun yritysohjelmistosta, tarvitset sitten yrityksesi käyttöön vain myyntilaskutusohjelmistoa tai kokonaisvaltaista toiminnanohjausjärjestelmää.

Lemonsoftilla tehostat yrityksesi toimintoja

Ohjelmistokumppanimme Lemonsoft tarjoaa monipuolisia ohjelmistokokonaisuuksia kaiken kokoisille ja eri aloilla toimiville yrityksille. Voimme räätälöidä juuri Sinun yrityksellesi sopivimman palvelukokonaisuuden, jolla tehostat oman liiketoimintasi taloushallinnon hoitoa tai seurantaa. Yrityksesi tarpeiden muuttuessa muokkaamme palvelukokonaisuuksia vastaamaan parhaiten sen hetkistä tilannettanne.

LemonOnline on Lemonsoftin ratkaisu toiminnanohjausjärjestelmän käyttämiseksi kaikilla laitealustoilla ajasta ja paikasta riippumatta. LemonOnline toimii rinnakkain Lemonsoft-työasemaversion kanssa ja on luonnollinen valinta liikkuvan henkilöstön lisäksi heille, jotka haluavat käyttää toiminnanohjausta selaimen avulla. Voit valita käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan käyttöliittymän.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää mitä mahdollisuuksia ja hyötyjä Sinun yrityksellesi on sähköisistä taloushallinnon työkaluista.

Noora Lehtinen
Laki- ja veroekonomi, KTM – Asiantuntijapalvelut
+358 50 325 7298
noora.lehtinen@tililehtinen.fi
Jukka Lehtinen
Kehityspäällikkö, DI
+358 50 533 0656
jukka.lehtinen@tililehtinen.fi