Yrityspalvelu Ylinen ja TiliLehtinen yhdistyvät

Home / Yrityspalvelu Ylinen ja TiliLehtinen yhdistyvät

Tili- ja Yrityspalvelu Lehtinen Oy ja Yrityspalvelu Ylinen Oy yhdistävät liiketoimintansa siten, että Yrityspalvelu Ylinen Oy jatkaa toimintaa TiliLehtisen brändin alla.

Yrityspalvelu Ylinen Oy:n toimitusjohtaja Keijo Ylinen jatkaa TiliLehtisen toiminnassa mukana asiakkuuspäällikkönä vastaten Alahärmän toimiston toiminnoista sekä asiakkuushallinnasta. Keijo Ylisen tehtäviin kuuluvat myös yritysjärjestelyt, sukupolvenvaihdokset sekä muut asiantuntijapalvelut kuten liikkeenjohdon konsultointi. TiliLehtisen toimitusjohtajana jatkaa Hannele Lehtinen ja yhdistyneessä toiminnassa työskentelee 18 taloushallinnon ammattilaista neljässä eri toimipisteessä.

Yritysjärjestelyn motiivina on ollut se, että kummallakin toimijalla on halu kasvaa ja kehittyä sekä tarjota asiakkailleen entistä parempaa palvelua Etelä-Pohjanmaan alueella. Yrityskulttuurimme on yhteneväinen ja haluamme jatkossakin tarjota asiakaslähtöisesti suunnattuja taloushallinnon palveluja.

Yhdessä isompana toimijana palvelutarjontamme laajenee entisestään ja pystymme tarjoamaan täysivaltaisesti kaikki taloushallinnon palvelut, mitä pk-yritys omassa toiminnassaan tarvitsee. Palvelutarjontaamme kuuluu normaalien tilitoimistopalvelujen lisäksi myös muut taloushallinnon asiantuntijapalvelut, tilintarkastukset sekä liikkeenjohdon konsultointi.